ORÉMUSZ GALÉRIA ÉS PRODUKCIÓS IRODA

Kedves Kultúrabarátok, figyelem!

új lehetőség

Jegyárváltozás és bérletvásárlási lehetőség!

Szeretnénk mindenkinek békés, egészségben eltelő és boldog 2023-as évet kívánni! Mi (a nemrégiben létrejött OPI 😊) a magunk módján kulturális élménnyel próbálunk ehhez hozzájárulni. Eddig bő 3 hónap alatt 15 programot sikerült megszerveznünk Önöknek, s ha Isten engedi, januárban is folytatni szeretnénk a sorozatainkat. Köszönjük eddigi hűségüket, tapsukat, adományaikat, ill. azt, hogy az Orémusz Galériában vásároltak!

...

Tisztelettel ajánljuk figyelmükbe a 6 jegyet tartalmazó bérletünket az Orémusz Produkciós Iroda műsoraira 13 E Ft-ért. A többek kérésére bevezetett biankójegy 2023-ban bármely előadásunkra felhasználható lesz! Januártól a következő jegyárak lesznek érvényben:
- 80 nap alatt a Föld körül c. sorozatunkra: elővételben 1.500 Ft, később 2.000 Ft
- Ketten az úton c. sorozatunkra: elővételben 2. 000 Ft, később 2.500 Ft
- zenés műsorokra: elővételben 2.500 Ft, később 3.500 Ft

...

Megszűnik a 3 jegy utáni ajándékjegy gyűjtése. EGYSZERŰEN KIVITELEZHETETLEN, sok bonyodalmat okoz, ha előre jelzés nélkül akár 15-20 fő megjelenik egy teltházas rendezvényen! Örülünk, hogy eddig sokan játékosan gyűjtögették a szelvényeket, ám januártól nem lesz szerepük (kidobni azonban ne tessék, sosem tudni, mi lesz később…) Műsoraink végén továbbra is lesz ajándéksorsolás, melyek mindegyike tartalmaz majd belépőjegyet vmely későbbi előadásunkra.

...

Többek kérésére tájékoztatásul írom: januárban a Reál Étteremben tartandó előadások NEM VACSORÁHOZ KÖTÖTTEK! Étkezésre nincs lehetőség, csupán a termet béreljük a műsorokra. Így plusz költségre sem kell számolniuk a helyszínen. A téli időszakban – amely intézményben ez megoldható – forró teával várjuk majd Önöket! Jövőre is a szerdáikat szeretnénk szeretettel megcélozni, ám néha előfordulhat, hogy egy tematikus műsor miatt más napon vagy más helyszínen lesz a programunk.

A Reál Étterem (Konyha) megközelítése:

kép